Hello! Sunt Mădălina și vreau să-ți povestesc despre cea mai tare experiență ever – vara mea în SUA! Serios, dacă te gândești să pleci cu Work and Travel, îți spun din start: fă-o și nu te uita înapoi!

Totul a început în 2023, când mi-am luat inima în dinți și am plecat în Dennis Port, Massachusetts. N-aveam nici cea mai vagă idee ce mă așteaptă acolo, dar a fost mult mai fain decât mi-aș fi imaginat vreodată. Dennis Port e un oraș mic și super cozy, iar oamenii pe care i-am întâlnit acolo au fost geniali. Mi-am făcut prieteni noi, am râs de ne-am prăpădit și am avut parte de niște seri de neuitat.

Jobul? A fost provocator, dar am învățat o grămadă. Am devenit mai organizată, mai atentă și m-am descurcat în tot felul de situații noi. Dar cel mai mult mi-au plăcut călătoriile. Fiecare zi liberă a fost o aventură: am explorat plaje superbe, am vizitat orașe cool și am văzut peisaje care mi-au tăiat respirația.

Și ghici ce? Mă întorc în 2025! Nu pot să cred cât de mișto a fost prima mea experiență, așa că sunt super entuziasmată să văd ce mă așteaptă anul ăsta.

Deci, dacă te întrebi dacă să pleci sau nu, îți zic direct: nu sta pe gânduri, fă-o! Vei avea parte de ceva cu adevărat extraordinar, vei cunoaște oameni minunați și vei descoperi o lume complet nouă.

Dacă vrei să afli mai multe sau doar să stăm de vorbă despre asta, dă-mi un semn! Abia aștept să împărtășesc mai multe cu tine!

Mădălina Silian– Manager ACORD Travel