Viorica Tomescu este o domnișoară ambițioasă până la culmi, perseverentă și dornică de a întinde o mână întru ajutorul celor din jur. Este convinsă că virtutea esențială a unei vieți actualizate pe deplin este puterea voinței. De aceea, se considere o persoană puternică și se încurajează de fiecare dată cu gândul că toată tăria și puterea lumii se află în interiorul fiecăruia dintre noi.  12033396_146951705650860_1701250081_n

 Viorica  a ținut cu tot dinadinsul să-și facă anii de studenție de neuitat, de aceea a aplicat pentru programul Work and Travel. De aici și până la primul zâmbet pe tărâm american nu a fost decât un singur pas. Și acum își amintește cu drag de acele momente:

“Timp de  o vară am cunoscut majoritatea tipurilor  de naționalități. De la  mexicani, pakistanezi, indieni, egipteni și americani, până la  turci, uzbekistani, bulgari și polonezi. Oameni, care deși gândesc diferit, erau uniți de unul și același vis: să descopere America și să se descopere pe ei acolo. Aventurile de care am avut parte sunt multe. Cel mai mult mi s-au întipărit însă vizitele în cele  mai cunoscute locuri cum ar fi, Mannhatton și Philadelphia. Cu Aquarium Camden am o poveste aparte. O zi întreagă mi-a luat să-l explorez, și tot am plecat cu senzația că nu am văzut destul. Clipele de respiro, preferam să le petrec pe malul Oceanului Atlantic. Pe lângă aventuri, America mi-a oferit noi prieteni, noi cunoștințe, noi persoane dragi apărute în scurt timp și în inimă păstrate pentru o viață.”, spune Viorica.

America a inspirat-o și a umplut-o de emoții care o îndemnau să se manifeste, să facă mai mult. De aceea, a decis să-și găsească un job care să îmbine armonios spiritul de aventură și dezvoltarea profesională. Locul ideal l-a găsit la Acord Travel Moldova.

“M-am alăturat echipei Acord Travel, fiindcă am simțit nevoia sa-mi dezvolt abilitățile și ingeniozitatea dobândită dupa finisarea studiilor universitare. Aici am găsit o echipa plină de perspective, tînară și cu brațele deschise pentru a  încuraja și ajuta studenții să-și realizeze visele la care au aspirat de mici-copii. Meseria pe care o practic acum cu mare drag, îmi oferă dezvoltarea profesională care necesită timp și dibăcie, experiență la maxim și oportunitatea de a oferi posibilități de creștere pentru fiecare student în parte, și pentru toți studenții în general”, mărturisește Viorica.

Viorica Tomescu este convinsă că iscusința, seriozitatea și încrederea sunt elementele cheie pentru a trece peste temerile vieții. În fiecare dimineață iese din casă că  gândul: “Tu poți și vei obține!”

Le sugurează tuturor studenților dornici de aventură și cunoaștere să aspire spre America, o cale sigură spre dezvoltare.

Viorica nu încearcă să spună că experiența americană va fi una ușoară, în schimb te asigură că alocând timp pentru a-ți construi un caracter puternic, disciplinat, plin de forță și optimism poți avea și face tot ce dorești în lumea ta exterioră. Iar succesul, asemenea fericirii nu poate fi urmărit. El trebuie să decurgă din ceva.