Vasile Stegarescu

ACORD TRAVEL Lider in Programe Work and Travel din Moldova

Vasile Stegarescu a absolvit Universitatea Tenhică din Republica Moldova. El activează ca manager de Program la oficiul de pe blvd. Moscova 14/1.  După ce a fost vara 2013 în America, a decis să înveţe şi să îndrume şi alţi studenţi în realizarea visului american.

“Sora mea a fost prima din familie care a plecat în America. Când a revenit, a început să povestească multe lucruri interesante despre Statele Unite.  Atunci a apărut dorinţa de a mă înscrie la Program. Managerul meu a fost Valeriu Raşcu, de la oficiul din strada Puşkin 35. Eram în SUA cînd mi-a venit ideea ca la întoarcere să muncesc la ACORD TRAVEL. Văzusem cum se lucra în oficiul managerului meu, permanent interacţiona cu studenţi, comunica mult şi asta mi-a plăcut. După ce am revenit din SUA, mi-am dat seama că m-am schimbat. America a avut o influenţă pozitivă asupra mea. Cel mai mult mi-a plăcut momentul când am ajuns la Niagara Falls, apoi New York City. Nu-mi venea să cred că mă aflu în locurile pe care le-am văzut doar filme când eram mic.

Un sfat pentru studenţii care vor să se înscrie la American Summer: este cea mai bună experienţă care se poate întâmpla în anii de studenţie.

Nu ascultaţi ce spun cei care nu vor în SUA, este de-a dreptul o şansă unică de a călători şi de a obţine experienţă. Experienţa americană nu se descrie în cuvinte, e imposibil de redat emoţiile şi trăirile când vezi cu ochii tăi clădiri înalte, evoluţie continuă, americani şi un stil de viaţă cu totul diferit faţă de Republica Moldova.

Prieteni, nu lăsaţi timpul să treacă, aveţi o şansă, mai târziu va fi “prea târziu”!

Acum e momentul să faceţi un pas important în viaţa voastră!

Mergeţi şi vă înscrieţi, încercaţi, totul este posibil, iar America spune “Welcome” tuturor curioşilor!”