Sabina Dodonu

ACORD TRAVEL Lider in Programe Work and Travel din Moldova

Sabina Dodonu – Manager de Program la oficiul de pe str. Pușkin 35.

“Am studiat la ASEM, Finanțe și Bănci, dar firea mea energică, dorința de afirmare și comunicare m-au determinat sa las cifrele la o parte și să mă alătur frumoasei echipe ACORD Travel.

Mereu m-am ghidat după ideea: “Ceea ce nu faci la timpul potrivit si oportun, nu mai faci niciodată. În asemenea circumstanţe rişti să ratezi posibilități reale de succes”.  Le recomand și studenților să se conducă de ea și să ia decizia de a se înscrie la programul American Summer.

American Summer este o oportunitate, o șansă unică, oferită în exclusivitate studenților.

Din propria experiența pot zice că a fi student înseamna a fi dinamic, ambițios, cu spirit de aventură, dornic de calătorii și distracții, deschis pentru noi provocări și explorare a necunoscutului. Poți trăi aventura vieții tale doar cu programul American Summer, poți călători în locurile văzute doar în filme, să-ți faci prieteni din multe țări ale lumii,  să înveți să te exprimi liber în engleza, să te distrezi și nu în ultimul rînd să faci bani.

America este țara viselor, a contrastelor, a trăirilor intense, care te va învata să devii independent și să simți că nu există nici o barieră între tine și ceilalți.

Învingeți frustrările, aplică la program ca să ai o experiență frumoasă dincolo de ocean și să înveți să te descurci pe cont propriu, iar eu voi fi ghidul și mentorul tău în această călătorie memorabilă.”