Ambiţioasă, responsabilă şi plină de viaţă. Cristina Botezatu are toate motivele de a se considera o persoană împlinită. Principalul component al acestei desăvârşiri, îl constituie jobul său, care o motivează zi de zi de a-şi modela calităţile morale, şi profesionale.E39F34E6-C866-44E0-BA34-24C700C94FCF

Îşi cunoaşte foarte bine profesia, iar pozitivismul şi bunătatea o ajută să-şi îndeplinească obigaţiunile cu brio. A ajuta oamenii reprezintă un lucru nobil, iar nobilismul este în sângele Cristinei. Alături de ACORD TRAVEL, se simte mai desăvârşită, deoarece aici reuşeşte să pună în practică tot ce cunoaşte să facă mai bine- să aducă zâmbetul, să inspire încredere şi să transforme aspiraţiile în realitate.

“Îmi place ceea ce fac, iar activitatea mea îmi permite să descoper tot mai multe lucruri noi. La ACORD TRAVEL am învăţat să-mi pun în valoare calităţile, să-mi dezvolt abilităţile de comunicare. Compania mi-a oferit posibilitatea să activez într-o echipă minunată, alături de nişte persoane superbe, tinere, energice şi pline de entuziasm.”

ACORD TRAVEL îţi face viaţa mai colorată, îţi dă posibilitatea să creşti ca personalitate, şi să-ţi dezvolţi calităţile morale în cadrul unei aventuri de vis peste oceane. Pentru fiecare participant nou la AMERICAN SUMMER, aceast program reprezintă o premieră, o altă filă biografică, nouă şi cu totul deosebită.

“Secretul unui manager de succes se datorează muncii asiduie şi insistenţei. Pentru deveni un adevărat profesionist, este nevoie de mult timp plus o doză bună de entuziasm. În viziunea mea, un manager de succes, trebuie sa fie o persoana bine-organizată, să poată lucra în echipă, şi să fie într-un pas cu ultimul trand”

Ca Manager de Program, Cristina  are câteva sfaturi pentru studenţii care îşi doresc o aventură de succes în America.

“Pentru a căpăta cât mai multe beneficii de la aflarea ta în state, trebuie să deții în primul rând o stare de spirit pozitivă, să fii predispus  la  comunicare, cunoaştere. Cheia spre succes o reprezintă lipsa inhibiţiilor, şi renumitul zâmbet american zi de zi.”

Experienţa care a avut-o fiecare student a simţit-o şi ea, pentru că i-a ghidat şi le-a răspuns la întrebări din momentul înscrierii până la revenirea în ţară. Studenţii care au ajuns în SUA datorită Cristinei, s-au bucurat de o pregătire morală, spirituală, şi-au îmbunătăţit engleza şi au avut o vară formidabilă în America.

“O vară în America nu mai este un vis, este un lucru realizabil. Lasă motivele jos, fă-ţi curaj şi înscrie-te la Programul AMERICAN SUMMER. Mii de tineri au făcut ca tine! Ei au reuşit, TU ce mai aştepţi?”