Job-ul reprezintă o dezvoltare pe plan profesional cît și cel personal. Fiind MSandu-Ciobanuanager de Program în cadrul companiei Acord Travel, am   început sa văd structura programului pe dinăuntru.  Pe lînga dorința arzătoare de a pleca în America mai e nevoie de multă muncă și perseverența pentru a-ți realiza Visul American.
     Din experiența căpătata la locul de muncă, pot confirma că studenții din Republica Moldova merită această experiență de schimb cultural, astfel putem crea un viitor modern și liber.
   Încă de mic copil aveam dorința să vizitez America. Fiind student anul I am aplicat la programul American Summer, Manager de Program fiind Doina Petcu. Pentru mine nu avea importanță ce Job voi lua, știiam doar că vreau să ajung acolo: să simt aerul American, să aud cum vorbesc sute de glasuri în engleză în jurul meu, să merg pe malul oceanului Atlantic și să-mi imaginez că de partea cealaltă e Europa.
Am fost de 3 ori in Statele Unite ale Americii, de fiecare dată a fost diferit. De fiecare dată facîndu-mi prieteni noi și întarind relațiile cu cei vechi. În anul 2 al aventurii Americane, am reușit să vizitez 17 state, străbătind  America de la Atlantic pînă la Pacific, la volanul unui Mustang GT, pe care l-am luat în chirie cu prietenii mei. Oricare dintre voi poate trăi aceeași experiență, chiar și acum îmi aduc aminte: San Francisco, Golden Gate – New-York, Brooklyn Bridge și multe altele. Aș da orice să pot reveni acolo, macar pentru o zi.
     Fiecare dintre voi, studenții, aveți șansa de a pleca in America. Demonstrează tuturor că experiența ta se poate pune pe acelasi taler cu descoperirea ei de catre Amerigo Vespucci.

Fii tu, cel care va trăi Visul American vara aceasta!