Olimpia Vîlcu este tânăra care își trăiește viața la maxim. A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine de la USM, este specialist în traducere și interpretare lingvistică, dar a decis să-și facă din carieră din pasiune. Astfel a ajuns la ACORD TRAVEL, unde în fiecare zi are posibilitatea să facă ceea ce-i place mai mult:să lucreze cu tinerii, și să împartă cu studenții din energia ei pozitivă. imgo (3)

“La ACORD TRAVEL  sunt ca într-o familie, îmi place receptivitatea și optimismul colegilor, mereu suntem pe o notă veselă, deschiși să cunoaștem câți mai mulți studenți și ideile acestora. Pentru că sunt o persoană sociabilă, privesc în viitor cu mult optimism. În anii de studenție, am avut ocazia să călătoresc în Armenia și Franța. Acolo  am cunoscut o mulțime de oameni minunați”, spune Olimpia.

Totuși, tânăra și-a dorit o schimbare majoră în viața ei, de aceea a decis să meargă în America. De fiecare dată își amintește cu drag de povestea americană, și o împarte cu generozitate și studenților care deschid ușa oficiului ACORD TRAVEL.

“America e visul oricărui student, sunt sigură că acolo undeva în gândurile fiecăruia există aceasta dorință de a ajunge dincolo de ocean. Pentru mine America a fost mai degrabă un capriciu din liceu. În SUA am învățat să privesc lucrurile altfel, să le combin cu o doză de pozitivism chiar și atunci când nu merg tocmai bine. Americanii sunt foarte deschiși și înțelegători. Chiar dacă nu îți iese ceva din prima, ei îți spun cu zâmbet: take it easy, and try again, you’ll manage! “, povestește Olimpia.

Olimpia Vîlcu recomandă cu încredere fiecărui tânăr să profite de viața de student și să-și ACORDe șansa de a atinge culmile experienței, trăind propriile aventuri, și scriindu-și propriile povești.