Cristin Murafa  este o persoană veselă, dinamică, optimistă, responsabilă și hotărâtă. Este pasionat de lectură, muzică, sport și călătorii. Este convins că American Summer îți oferă șansa să fii mai mult decât un simplu turist, fiind cea mai tare experiență din timpul studenției.

„Pâna în anul 2 de facultate știam de America doar din filme și din orele de geografie și istorie de la școală. În primul an de Universitate eram foarte indecis și greu de convins să merg în America. Am ales să stau acasă o vară întreagă, privind filme și jucând fotbal, fapt pentru care am regretat ulterior. Totuși, în anul 2 de facultate mi-am luat inima în dinți și-am zis să fac acest pas împreună cu alți 3 prieteni. Ne-am înscris în programul Work and Travel.

După doar două săptămâni de la înscrierea în program deja așteptam cu sufletul la gură ziua plecării. Este senzațional acel sentiment de nerăbdare și curiozitate pe care ți-l crează tot acest timp pâna la plecare. În timpul anului universitar cred că în fiecare zi îmi adresam câte o întrebare: oare cum e în SUA? Este o altă societate? Mă voi acomoda ușor? Oare cum sunt condițiile de trai? Voi reuși să călătoresc și să vizitez multe locuri? Oare îmi va place experiența? Vreți să știți răspunsurile la aceste întrebari? Este simplu: minunat, da, da, da, da, da. Am avut o experiență deosebită, locuri fenomenale, o societate total diferită. M-am acomodat super rapid și ușor chiar dacă eram reticent în privința unor lucruri inițial. Condițiile de trai erau destul de bune, chiar perfecte în unele cazuri. Am călătorit foarte mult și mi-a plăcut enorm totul.

Este greu de redat prin cuvinte câte emoții îți oferă această experiență. Primul zbor cu avionul la o distanță de mii de km; renumitele clădiri de peste 100 de etaje din marele metropole (Chicago, New York, LA) pe care practic le atingi cu privirea din avion; lacul Michigan, New-Yorkul, Cascada Niagara, Marele Canion, hainele super ieftine de la Tommy Hilfiger, Calvin Klein, American Eagle etc. Nu mai zic despre oameni, joburile și noile prietenii, plimbări cu bicicleta, călătorii, un alt McDonalds, Burger King, KFC, Wendys; o altă societate. Toate acestea cumulate îți crează un fel de fluturi în stomac la fel cum e cu prima dragoste. Îți porvoacă o multitudine de sentimente și trăiri unice care te fac mândru de ceea ce ai reușit. Mai mult decât atât, toate cele enumerate anterior te aduc direct într-un film de Hollywood, tu fiind personajul principal, în filmul pe care ți-l creezi doar TU!”

„Am decis să fiu manager, pentru a ajuta cât mai mulți studenți să aibă o vară excepțională pentru ca e păcat să fii student și să nu mergi măcar o data în State. Am decis să ajut ca să nu repete greșeala pe care am făcut-o eu în primul an de Universitate când am stat acasă toată vara și nu am facut nimic, deși știam ca am oportunitatea să plec în State, dar aveam acea frică inițială. Ceea ce vreau să știți este că doar noi suntem în stare să ne creăm viitorul așa cum ne dorim și noi decidem ce e mai bine pentru noi. Un singur lucru trebuie să faci inițial: să nu te lași condus de frică, trebuie să o depășești și să înțelegi că după plecarea în State te vei întoarce o persoană matură și cu o altă viziune asupra vieții”.

„Vrei o schimbare? Începe cu tine. Nici nu-ți dai seama cât de capabil ești, e suficient doar să-ți dorești. Rupe pânza invizibilă!”

Dorește, muncește, realizează! Și nu uita, că fiecare călătorie începe cu primul pas.

Cristin Murafa– Manager ACORD Travel