Visul American l-am avut dintotdeauna, încă de mic copil privind televizorul visam deja cealaltă parte a oceanului atlantic. Fiind student la facultate prin intermediul programului de schimb de experiență culturală – American Summer, am reușit să gust din vara Americană de patru ori.Sandu-Ciobanu2

America într-adevăr este țara posibilităților. Contează doar scopul tău final. Fie vrei să călătorești, să muncești, ești în căutarea a noi cunoștințe, dorești să te afirmi personal și/sau profesional, atunci American Summer este provocarea pe care trebuie să o accepți neapărat.

Vara anului 2012 a reușit să mă bucure probabil cu cea mai nebunatică experiență din viața mea. Am pornit în America cu 2 prieteni de liceu, destinația finală fiind orașelul Ocean City situat dea lungul țărmului cu un peisaj ca în filme. Am îndrăgit acel oraș pentru oaspeții pe care-i are vară de vară, înregistrând peste 2 milioane de vizitatori per sezon, pentru priveliștea ce se înălța odata cu răsăritul și liniștea ce apare odata cu apusul. Ocean City este orașul care nu doarme. Mi-am facut atât de mulți prieteni acolo, încât am decis să merg de fiecare dată acolo, fiind participant la programul American Summer. Pe durata celor 4 experiențe trăite în Ocean City am reușit să fac cunoștință cu nenumărați angajatori de la care am avut foarte multe de învățat.

Odata venit acasa deseori prietenii mă întrebau dacă am reușit să călătoresc. Nu rezist tentației să nu povestesc, despre cele mai aventuroase călătorii în vest sau nenumaratele plimbări în Central Park (New-York City) și … Washington D.C. – orașul care a lasat amprenta probabil tuturor vizitatorilor.

Deseori mă gândesc ce era să fie dacă nu mergeam în America atunci pentru prima dată. Era să fiu oare aceeași persoană pe care o reprezint acum? Oare unde era sa fiu și cine dintre voi cititorii era să mă cunoașteți? Sunt mândru că am reușit sa particip la program, să văd, să simt și să explorez America. Fiecare student trebuie să meargă cel puțin odată în America!

Eu, am ales Acord Travel pentru siguranța pe care o oferă studenților prin calitatea serviciilor prestate, prin varietatea de joburi. Nu în ultimul rând pentru experiența incontestabilă în cadrul programelor de schimb de experiență.

Ești în căutarea noilor aventuri? Dorești să te afirmi? Dorești să-ți faci prieteni noi?

Fii tu cel care va trăi visul american vara aceasta!